Over

Vanille Charlotte is een one-woman bedrijf opgericht door mezelf, Veerle. 

Ik ben een moeder van twee (Charlotte en Jasper), getrouwd met Hans, wonend op het platteland ergens buiten Leuven, en ben liefhebster van reizen, koken, winkelen, gezellige babbels met vrienden, muziek, schilderkunst, film en handtassen. En ik ben full time cake designer.

In een vorig leven zat ik in de financiƫle wereld, maar toen ik op een dag besloot dat ik liever iets leuks wou doen heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. In bakken kon ik van jongs af aan al mijn creativiteit kwijt, en het maakt me bijzonder trots dat ik daar nu nog steeds heel wat mensen blij mee kan maken.

Ik werk kleinschalig, en maak alles in mijn eigen keuken. Mooie handgemaakte decoraties op een strak afgewerkte taart, maar met toch een lieve, speelse knipoog zijn ondertussen mijn signature stijl geworden. Het doet me dan ook veel plezier dat steeds meer klanten me om mijn unieke stijl opzoeken. Maar ook zonder suikerpasta decoraties experimenteer ik graag met verse of gedroogde bloemen, boterroom decoraties, en andere technieken. Verjaardagen, huwelijken, baby showers, doopfeesten of communies... ik maak graag voor elke gelegenheid iets moois. 

Het is vooral mijn missie om mijn klanten met veel trots een taart op tafel te laten toveren die uniek en persoonlijk is, en die zorgt voor een bijzonder moment waaraan ze hele mooie herinneringen overhouden.  

Ik hoop binnenkort voor jou een taart te maken!

Veerle

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x