Allergenen

– Biscuit: eieren, tarwe (gluten)


– Cake en cupcakes: 

  • Vanille, citroen en speculaas: eieren, tarwe (gluten), melkeiwitten
  • Chocolade en marmer: eieren, tarwe (gluten), melkeiwitten, soja 
  • Amandel: eieren, tarwe (gluten), melkeiwitten, noten


-Suikerpasta: kan sporen bevatten van noten en soja.

- Boterroom:

  • Vanille: eieren, melk(eiwittten)
  • Chocolade: eieren, melk(eiwitten), soja
  • Witte chocolade: eieren, melk(eiwitten), soja, kan sporen van gluten en noten bevatten
  • Nutella: eieren, melk(eiwitten), noten, soja
  • Espresso: eieren melk(eiwitten)
  • Speculaas: eieren, melk(eiwitten), tarwe (gluten), soja
  • Framboos: eieren, melk(eiwitten)
  • Citroen: eieren, melk(eiwitten)
  • Gezouten karamel (*): eieren, melk(eiwitten)

– Chocomousse: eieren, melk(eiwitten), soja

– Aardbeienmousse: eieren, melk(eiwitten)

OPGELET: Al mijn taarten en vullingen worden bereid in een omgeving waar voortdurend tarwe, noten, eieren, soja, melk en mogelijk andere allergenen worden verwerkt.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x